Waar wij goed in zijn?

Het bemiddelen van technisch personeel

Daar zijn we goed in! 

De match maken wij dus binnen de technische branches, in functies met een technisch karakter. Je kan hierbij denken aan een operator, assemblagemedewerker, verspaner, monteur, werkvoorbereider of engineer. Zolang techniek maar de basis vormt.

Wij zijn ontstaan vanuit een specialist in de techniek, Veldkamp technische service. Door onze technische achtergrond weten we waar we het over hebben in gesprekken met kandidaten én opdrachtgevers. Wij kennen onze opdrachtgevers en willen kandidaten zo goed mogelijk leren kennen, zo komen we keer op keer tot de juiste match.

 

 

Welke samenwerkingsvormen wij kennen?

Uitzenden / Detacheren

De meest voorkomende vorm

Onze kernactiviteit is het bemiddelen van technische talenten. Sommige werkgevers vragen flexibele oplossingen en hebben de voorkeur voor een 'kennismakingsperiode'. Wij verzorgen dan uiteraard het werkgeverschap en u kunt uw nieuwe werknemer rustig leren kennen voordat u hem definitief in dienst neemt.

Werving & Selectie

Om de medewerker gelijk te binden

Op zoek naar nieuwe medewerkers is tijdrovend. Wilt u uw HR afdeling hierin ontlasten?  TeQniQ verzorgt voor u de werving en selectie, wij voeren de eerste gesprekken, testen indien gewenst, en bieden u de passende kandidaten. Is deze kandidaat precies wat u zoekt? Dan neemt u de nieuwe kandidaat direct in dienst.

Maatwerk

Een passende afspraak

Soms is een vraag niet 'standaard', ook daarin kan TeQniQ meedenken. Bijvoorbeeld een combinatie van uitzenden en werving. Of bij het begeleiden van een ontwikkeltraject. Een ding staat centraal, de juiste persoon op de juiste plek. TeQniQ is hierin uw partner met een dienstverlening zonder poespas.

Onze diensten

TeQniQ is specialist in structurele uitbreiding waarvoor technisch inzicht noodzakelijk is. Onze mensen hebben ervaring in flexibele arbeid en techniek. Hierdoor zijn we ook gesprekspartner voor werkgevers.

Werkgevers hebben behoefte aan mensen die het werk kunnen verzetten. Dit kan van tijdelijke of van structurele aard zijn. Een ding staat centraal, de juiste persoon op de juiste plek. Eerst een kandidaat leren kennen of de werving uitbesteden. TeQniQ is hierin uw partner met een dienstverlening zonder poespas.

bemiddelen van technisch personeel