Op zoek naar technisch personeel ?

Zoek naar technisch personeel

Bent u op zoek naar technisch personeel?

Wij zijn arbeidsbemiddelaar in de technische branche! 

Het vinden van een medewerker met  voldoende technische kennis is één van de grootste uitdagingen voor bedrijven. Er is nog altijd een tekort aan vakbekwame technici en dus liggen, voor technisch talenten, de banen voor het oprapen.

De match maken wij dus binnen de technische branches, in functies met een technisch karakter. Je kan hierbij denken aan een operator, assemblagemedewerker, verspaner, monteur, werkvoorbereider of engineer. Zolang techniek maar de basis vormt.

Bent u op zoek naar een werknemer voor een technische functie? Dan bent u bij TeQniQ aan het juiste adres. Wij kennen onze kandidaten en weten wat ze kunnen, wat ze willen, wat ze gelukkig maakt en waarom ze juist bij uw organisatie passen.

 

TeQniQ is specialist in functies waarvoor technisch inzicht noodzakelijk is. Onze mensen hebben ervaring in flexibele arbeid èn techniek. Hierdoor zijn we ook gesprekspartner voor onze opdrachtgevers.

TeQniQ heeft een samenwerkingsverband met een backofficespecialist. Zo bent u ervan verzekerd dat u werkt volgens de voorgeschreven richtlijnen van de ABU en stichting Normering Arbeid en kan TeQniQ zich volledig focussen op haar werkgevers en potentiële werknemers.

Bent u op zoek naar technisch personeel?

Wilt u weten wat TeQniQ voor u kan betekenen? Neem dan contact op met ons voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden.

Welke samenwerkingsvormen wij kennen?

Uitzenden / Detacheren

De meest voorkomende vorm

Onze kernactiviteit is het bemiddelen van technische talenten. Sommige werkgevers vragen flexibele oplossingen en hebben de voorkeur voor een 'kennismakingsperiode'. Wij verzorgen dan uiteraard het werkgeverschap en u kunt uw nieuwe werknemer rustig leren kennen voordat u hem definitief in dienst neemt.

Werving & Selectie

Om de medewerker gelijk te binden

Op zoek naar nieuwe medewerkers is tijdrovend. Wilt u uw HR afdeling hierin ontlasten?  TeQniQ verzorgt voor u de werving en selectie, wij voeren de eerste gesprekken, testen indien gewenst, en bieden u de passende kandidaten. Is deze kandidaat precies wat u zoekt? Dan neemt u de nieuwe kandidaat direct in dienst.

Maatwerk

Een passende afspraak

Soms is een vraag niet 'standaard', ook daarin kan TeQniQ meedenken. Bijvoorbeeld een combinatie van uitzenden en werving. Of bij het begeleiden van een ontwikkeltraject. Een ding staat centraal, de juiste persoon op de juiste plek. TeQniQ is hierin uw partner met een dienstverlening zonder poespas.